It is currently Tue Sep 25, 2018 8:36 pm

Board index » General » Other Discussion.

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 9:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 15, 2011 6:08 pm
Posts: 93
Location: warren ohio
Updated my iPhone and now can't upload photos. I can pick the picture from phone library and it lets me pick small medium or large tried all three and get same error system can not determine size system error. Any one else havin trouble with this on the iPhone 4 ?


Posted using the WoodsBuggy Mobile App


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 9:44 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Oct 26, 2011 11:51 am
Posts: 64
Location: Owsley County Kentucky
I have the I phone 4s and I don't have any trouble
I don't think there is much difference in the 4 and 4s but I could be wrong


Posted using the WoodsBuggy Mobile App


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 10:22 pm 
Offline
WoodsBuggy Addict
User avatar

Joined: Tue Jan 08, 2008 8:53 pm
Posts: 3056
Location: Atlanta, GA
Did you just update to IOS7? If so, you could have too many apps open. IOS7 is really big and runs poorly on an iphone 4. If you have a bunch of apps open at the same time, strange things will happen.

To close an app, double click the home button and then slide the apps up to close them.

You might also want to reboot your phone after you close some apps. Hold down the home button and the top power button at the same time for 10 seconds

_________________
Woodsbuggy forum is now on the Tapatalk Mobile app... (iPhone, iPad and Android devices)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 10:29 pm 
Offline
WoodsBuggy Addict
User avatar

Joined: Tue Sep 08, 2009 4:43 pm
Posts: 1847
Location: rittman,ohio ----------- wellsville, water cooled chapter
Attachment:
ImageUploadedByWoodsBuggy1384050548.322544.jpg
ImageUploadedByWoodsBuggy1384050548.322544.jpg [ 124.8 KiB | Viewed 1440 times ]



Posted using the WoodsBuggy Mobile App

_________________
Theirs no replacement for displacement !


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 11:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 28, 2012 4:05 am
Posts: 473
Location: connellsville, pa
Attachment:
ImageUploadedByWoodsBuggy1384053022.036701.jpg
ImageUploadedByWoodsBuggy1384053022.036701.jpg [ 60.84 KiB | Viewed 1430 times ]

Mine works :mrgreen:


Posted using my iPhone :mrgreen:

_________________
#If the throttle isn't floored, Your NOT havin FUN!!!!#


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 11:12 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 15, 2011 6:08 pm
Posts: 93
Location: warren ohio
Ok tried it same thing guess I should not of updated it ?


Posted using the WoodsBuggy Mobile App


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 11:16 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 28, 2012 4:05 am
Posts: 473
Location: connellsville, pa
I'm running the ios7
Did u tryin deleting the app and reinstalling it??

Posted using my iPhone :mrgreen:

_________________
#If the throttle isn't floored, Your NOT havin FUN!!!!#


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 11:28 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 15, 2011 6:08 pm
Posts: 93
Location: warren ohio
Attachment:
ImageUploadedByWoodsBuggy1384054081.386664.jpg
ImageUploadedByWoodsBuggy1384054081.386664.jpg [ 100.73 KiB | Viewed 1417 times ]



Posted using the WoodsBuggy Mobile App


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 11:28 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 15, 2011 6:08 pm
Posts: 93
Location: warren ohio
Sweet it worked thanks! Davidk


Posted using the WoodsBuggy Mobile App


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 09, 2013 11:30 pm 
Offline
WoodsBuggy Addict
User avatar

Joined: Tue Jan 08, 2008 8:53 pm
Posts: 3056
Location: Atlanta, GA
It looks like you got things working. Did deleting the app and reloading it fix the issue?

_________________
Woodsbuggy forum is now on the Tapatalk Mobile app... (iPhone, iPad and Android devices)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 12:19 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 28, 2012 4:05 am
Posts: 473
Location: connellsville, pa
No problem this happened to me after the iOS update and deleting the app and reinstalling it helped me


Posted using my iPhone :mrgreen:

_________________
#If the throttle isn't floored, Your NOT havin FUN!!!!#


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 7:39 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 15, 2011 6:08 pm
Posts: 93
Location: warren ohio
Yes deleting the app and reinstall it works great now!


Posted using the WoodsBuggy Mobile App


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

Board index » General » Other Discussion.

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group