It is currently Fri Dec 14, 2018 3:01 pm

Board index » General » Other Discussion.

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Wed Jan 29, 2014 11:29 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 26, 2012 7:32 am
Posts: 814
Location: Tcounty Ohio
UncleJerm76 wrote:
New issue: For some reason when I upload images from the woodsbuggy app, they won't view on the app (looks like a broken link), but they do show if viewing the post from a PC?
Example:
Attachment:
ImageUploadedByWoodsBuggy1391008043.158849.jpg



Posted using the WoodsBuggy Mobile App

Edit post and delete pics, that's I it works for me. Idk why???


Posted using the WoodsBuggy Mobile App


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 29, 2014 3:07 pm 
Offline
WoodsBuggy Addict
User avatar

Joined: Tue Jan 08, 2008 8:53 pm
Posts: 3056
Location: Atlanta, GA
I cannot say for sure but sometimes it takes a few minutes to actually upload the pic. Cell phone networks do not the the fastest upload abilities. If you wait a minute or two and then refresh, it might be there.

Another big issue with Pics is the Size of the Photo. Most iphones will allow you select the med or small size. Android phones might need to download an app to resize the photo before you can post it.

_________________
Woodsbuggy forum is now on the Tapatalk Mobile app... (iPhone, iPad and Android devices)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 29, 2014 4:39 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2013 7:24 am
Posts: 145
Psycho Alpha wrote:
Edit post and delete pics, that's I it works for me. Idk why???


But if I edit and delete the pics - there will be no more pics? LOL

MickeyMouse wrote:
I cannot say for sure but sometimes it takes a few minutes to actually upload the pic. Cell phone networks do not the the fastest upload abilities. If you wait a minute or two and then refresh, it might be there.

Another big issue with Pics is the Size of the Photo. Most iphones will allow you select the med or small size. Android phones might need to download an app to resize the photo before you can post it.


I selected the Medium size (800x600) ...s/b plenty small enough, but the strange thing is, the picture shows up on the PC, but all I see in the app is a red "?". Is it that way for you also? Even now they still aren't showing on the app. Attached below is a screen print of what I see on the app. I have tried deleting and reinstalling app. BTW, this started happening when I noticed the "WoodsBuggy.com is updated" message on the website. Maybe something that needs fixed to work with the upgrade?
Attachment:
IMG_5552.jpg
IMG_5552.jpg [ 99.44 KiB | Viewed 1451 times ]

_________________
UNCLEJERM'S ECOTEC SMURF BUILD http://woodsbuggy.com/forum/buggy-builds/16626


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 29, 2014 5:13 pm 
Offline
WoodsBuggy Addict
User avatar

Joined: Tue Jan 08, 2008 8:53 pm
Posts: 3056
Location: Atlanta, GA
That is strange... ???? Can you try to attach the pic as a "small" image. Maybe the app cannot display the size but that should not be the case..

_________________
Woodsbuggy forum is now on the Tapatalk Mobile app... (iPhone, iPad and Android devices)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 29, 2014 5:28 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 26, 2012 7:32 am
Posts: 814
Location: Tcounty Ohio
Just posted pic
Attachment:
ImageUploadedByWoodsBuggy1391030868.386816.jpg
ImageUploadedByWoodsBuggy1391030868.386816.jpg [ 32.17 KiB | Viewed 1440 times ]



Posted using the WoodsBuggy Mobile App


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 29, 2014 5:29 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 26, 2012 7:32 am
Posts: 814
Location: Tcounty Ohio
UncleJerm76 wrote:
Psycho Alpha wrote:
Edit post and delete pics, that's I it works for me. Idk why???


But if I edit and delete the pics - there will be no more pics? LOL



Trust me lol
Posted then deleted.....



Posted using the WoodsBuggy Mobile App


Attachments:
ImageUploadedByWoodsBuggy1391030950.029039.jpg
ImageUploadedByWoodsBuggy1391030950.029039.jpg [ 32.17 KiB | Viewed 1447 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 30, 2014 8:31 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2013 7:24 am
Posts: 145
Wow that is strange! That means it must be a problem with the in-line attachments - when you delete from the app it removes the in-line but leaves the attachment. They will figure this out eventually :) ...thanks for sharing the work around until they do


Posted using the WoodsBuggy Mobile App

_________________
UNCLEJERM'S ECOTEC SMURF BUILD http://woodsbuggy.com/forum/buggy-builds/16626


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 10, 2014 10:21 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2013 7:24 am
Posts: 145
Anyone else having this issue with the WoodsBuggy app? It started on Friday 2/10/14 for me, I tried rebooting, reinstalling & throwing :?
Running on iPhone 5, iOS 6


Attachments:
CannotConnectToForum.jpg
CannotConnectToForum.jpg [ 185.07 KiB | Viewed 1401 times ]

_________________
UNCLEJERM'S ECOTEC SMURF BUILD http://woodsbuggy.com/forum/buggy-builds/16626
Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 10, 2014 12:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 29, 2011 11:50 am
Posts: 800
Location: Elizabethton Tn
Same exact thing here but on android 4.3. I'm having app withdrawals ..help me!

_________________
When in doubt pray harder!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 3:36 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2013 7:24 am
Posts: 145
MickeyMouse said he was working on it. Shouldn't be long now. :wink:

_________________
UNCLEJERM'S ECOTEC SMURF BUILD http://woodsbuggy.com/forum/buggy-builds/16626


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 7:50 pm 
Offline
WoodsBuggy Addict
User avatar

Joined: Tue Jan 08, 2008 8:53 pm
Posts: 3056
Location: Atlanta, GA
This app has really been a pain in the butt to maintain. It is extremely difficult to keep up with all the new phone and software versions.

I'm going to try different route, I have added Woodsbuggy to Tapatalk.

If you download the Tapatalk app, you can search for Woodsbuggy and find a very similar look and feel

Hopefully using the Tapatalk app we will have some better reliability

_________________
Woodsbuggy forum is now on the Tapatalk Mobile app... (iPhone, iPad and Android devices)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 12, 2014 10:13 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2013 7:24 am
Posts: 145
MickeyMouse wrote:
This app has really been a pain in the butt to maintain. It is extremely difficult to keep up with all the new phone and software versions.

I'm going to try different route, I have added Woodsbuggy to Tapatalk.

If you download the Tapatalk app, you can search for Woodsbuggy and find a very similar look and feel

Hopefully using the Tapatalk app we will have some better reliability


Awesome, I already use TapaTalk for other forums and I like it ...and I don't ever remember it going down a single time.

_________________
UNCLEJERM'S ECOTEC SMURF BUILD http://woodsbuggy.com/forum/buggy-builds/16626


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 12, 2014 12:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 29, 2011 11:50 am
Posts: 800
Location: Elizabethton Tn
Tapatalk is working good for me also. Android

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

_________________
When in doubt pray harder!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Board index » General » Other Discussion.

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group